HMS-KORTLESER INFOTECH


Med Infotechs spesialutviklede Byggekortleser kan du hente ut all informasjon om hvem som er til stede på byggeplassen. Arbeiderene registerer byggekortet sitt på Byggekortleseren når de kommer og går. Elektronisk bemanningsliste er tilgjengelig på web.

Hvordan den fungerer
Byggekortleseren monteres enkelt på byggeplassen i løpet av få minutter. Leseren monteres på dør, rondell eller kjøreport. Ved hjelp av innebygget relé åpnes sluttstykke eller port ved godkjent kort. Vi kan levere rotasjonsgrind/skyvegrind med ferdig påmontert lesere og testet på vårt lager. Alle arbeidstakere på byggeplassen er pålagt av Arbeidstilsynet til å være utstyrt med et HMS-kort/byggekort. Arbeidstakerne registrerer byggekortet på Byggekortleseren. Informasjonen sendes på internett trådløst ved hjelp av GPRS til en database hos Infotech.

Man kan legge til kortnummer for hver enkelt som skal ha tilgang, eller alle kort i et firma. Du får tilgang til en nettside hvor du kan se hvem som er eller har vært på byggeplassen, og her bestemmer man enkelt hvem som skal få tilgang til byggeplassen.

Det kreves ingen opplæring for å kunne bruke Byggekortleseren.

Alltid oppdaterte rapporter
Fordi Byggekortleseren er koblet opp mot internett, vil du alltid ha tilgang til oppdaterte rapporter på bemanningssituasjonen på byggeplassen. Informasjonen oversendes kontinuerlig fra Byggekortleseren til databasen, og kan avleses hvor som helst, når som helst, via en webside på din PC eller mobiltelefon.


Ring +47 40 00 70 28